Morden i Midsomer

Hejsan svejsan! Jag förstår inte hur ni går in på min blogg fortfarande, så bra som jag är på att uppdatera. Just nu tittar jag på Morden i Midsomer. Kommer nog inte uppdatera imorgon, ska vara med tokAlice imorgon, det ska bli kulkul. Men nu ska jag fortsätta kolla.


Isn´t it strange how your heart can have so wrong sometimes?

Kram Linnea

Vän

Vän.


Vad betyder egentligen ordet vän? Om man ska kalla sig för en vän, vad innebär det? Man säger att man är vän med någon som man knappt känner... Men då är man väl inte en vän? Eller? Vad betyder ordet vän för er?

Kram

Dålig uppdatering

Sorry för att jag inte har uppdaterat nå bra. Igår var jag med Alice som jag inte sett på hundra år, och ändå bor vi grannar. Sen åkte mamma och jag till Hälla, för Fanny skulle spela med VUM där. Då passade vi på att gå in på IKEA, där man inte har varit på tusen år. Sedan blev jag låg, så vi fick betala och gå till bilden. Där hade vi sådan tur att en Cola låg där, så jag kunde dricka av den istället för att köpa något socker... För när jag blir låg måste jag äta något med socker i, eller druvsocker som jag oftast brukar äta när jag blir låg. Om jag struntar i att äta något kan jag typ svimma (Men ni är nog inte så intresserade av det). Iallafall, sedan blev jag så trött att jag ville åka hem, men det skulle vi ICKE, för Fanny var tvungen att köpa massor till sin resa till Italien. Hon åker på söndag, på min födelsedag! Men som tur är så åker hon på kvällen, så hon hinner köpa en kamera till mig, haha.
Det blir jämt på mina födelsedagar att mamma och pappa inte har köpt någon present innan, så de får typ åka kvällen innan min födelsedag för att köpa något. Då känner man sig lite bortglömd. Men de skyller på att deet är så mycket med avslutningar och att de inte hinner. Men jaja, man kan väl inget göra. Jag kommer nog med ett till inlägg idag om jag hinner, för vi ska kanske åka till Biskopsängen (stuga) och fira midsommar. Juste, det är ju midsommar idag!

Glad midsommar önskar en virrig tjej som är dålig på att uppdatera.




BFF

Nu sitter jag och kollar på Paris new BFF. Det är inte kloka på en fläck, någon av dem! Seriöst, hon använder alla "vänner" som accesoarer! Ska dricka te också, fast det är lite för varmt ännu. Jordgubbste, mmh!
Nu börjar det! Kram på alla!


My BFF


Sommar!

Äntligen vill solen komma!
Idag ska Felicia x 2, Olivia och jag ut i solen och steka. Det ska bli sååå skönt! Fast vi är inte eniga om vart vi ska... Jag måste övertala dem att hålla sig inne i stan! Men nu ska jag fortsätta babbla med dem!

Puss

Good Night

Nu ska jag gå och lägga mig. Jag är helt slut! Imorgon ska jag träffa Olivia och Felicia tror jag... Det är inget som är bestämt men vi spånade lite på det. Då måste ni berätta allt! JUlia har träffat Cajsa idag. Hon gick i våran klass i fyran, men flyttade till Jönköping. Hoppas ni har haft det kul idag tjejor! Jag sitter här och chattar lite med kisslisa, som inte vill berätta någonting eller vara på samarbetshumör. Så jag går och lägger mig nu.

God natt!


Jag och Felicia N en varm dag på en brygga  <3

Hemma...Äntligen!

Hejsan!

Här sitter man och halvsover, efter festen igår hos Anna. Sen lurade Olivia hem mig till sig också (misstolka inte!) Vi skulle gå ner på stan sen och möta Felicia. Det var väl ganska kul, bara att min trötthet förstörde allt! Jag hörde ingenting av vad de sa! Sen blev Olivia så kissnödig, så vi gick hem till henne igen. Ni skulle sett hur hon gick! Det var ingen vacker syn, direkt... Haha, Men jag köpte en klänning iallafall... Kanske lägger in en bild på den sen...

Men nu måste jag ju berätta om kvällen hos Anna!
Den var helt fantastisk! Vi hade skitkul! Vi satte godishalsband på huvudet som hippies har, åt pizza och kladdkaka, sen busringde vi också! Haha, fast en blev så arg så han lade på (nämner inget namn) Haha! Sen satt vi ute och pratade på Annas altan till tolv, då Olivia skulle åka hem... (den kotten!)
Så vi började fixa lite sängar och borsta några gaddar. Sen ligger vi där och pratar och har det jätte mysigt. Sen blir jag så trött så jag somnar. Sedan vaknar jag av att Anna frågar "Sover du Linnéa?" Jag ba "Neeej,tyst!" Då hade alla förutom Julia och jag varit uppe och ätit isglass! Sedan körde jag ut dem, för de kunde inte viska! (Ryck!) Så då lade de sig i köket. Sedan hade de också spelat monopol och ätit ostbågar, varit ute och kutat i trädgården och badat. Haha, de sov i typ en och en halv timme! Sedan väckte vi dem med att spela musik. Haha, smaka på de ni!

Nej, nu ska jag äta, maten blir ju kall! Puss

Litet inlägg...

Hej igen. Nu håller jag på att hjälpa mamma och städa. Jag har inget bättre för mig, så det fick bli så. Jag har också spelat lite bas. Fast jag hade för långa naglar, så det klongkade hela tiden, så jag fick klippa dem. Haha, det märks att det var ett tag sedan man spelade.

Det slutar aldrig att regna! Regnet får ganska mycket uppmärksamhet på min blogg. Hehe, men det är för att jag jämt kollar ut genom fönstret när jag tänker. Hihi.
Fanny och pappa åkte kl 8 på Fannys klassresa. De ve fortfarande inte vart de ska. Haha, vad spännande det skulle vara!

Nej, det här blev ju längre än vad jag hade tänkt mig!

Puss


Regn...IGEN!

Godmorgon!
Nu sitter jag här vid datorn alldeles för tidigt på morgonen! Det är ju sommarlov! Men jag kunde inte sova så... Haha. Sitter och lyssnar på Ipoden. Det jag har märkt är att ingen är inne före typ halv tio på msn eler bdb! Det tycker jag är jätte konstigt! Men alla kanske inte är så morgon pigga som mig...

Man kan ju inte gå ut heller, eftersom det regnar, idag igen! Det här är en riktig dålig start på sommarlovet tycker jag. Mamma var inne och kollade vädret tills imorgon och då står det att det ska regna då också. Alla sa ju att det skulle bli sol då! Vad är det här? Men vi får väl hoppas att väder gubben på internet har fel, och det blir sol iallafall imorgon. Det känns fortfarande inte som sommarlov! Jag vill till skolan och träffa alla och spela ruta! Buhuu...

Nej, nu måste jag komma på något positivt att tänka på! Men vad? Jooo! Neej...
Jooo! Jag kan ju lägga mig och läsa "Så länge vi båda andas"! Julia tjatar ju på mig att jag är så seg på att läsa, men för att vara ärlig, så har jag inte läst på över en månad. Haha, så jag är typ bara på kapitel fem? Sen kanske jag ska pyssla lite... Men först! Mot duschen!


Söten Phuszel på bilden.

Puss på er!

Natti!

Nu ska jag gå och sova. Det ha varit en ganska tråkig första dag på sommarlovet. Jag hoppas det blir bättre. Men det ska det ju bli, för imorgon ska jag till Anna! Juste! Sova över också... Men vad ska man köpa för present? Hmm... Måste nog tänka lite på den saken... Ni andra som ska dit, har ni köpt någonting?

Men jaja, nu sitter jag här, har precis tvättat bort sminket och ska snart borsta gaddarna. Jag är så himla trött! Avslutningen sög musten ur mig!

Jag längtar till sol och värme. Tänk om man kunde ha legat ute idag och steka vid en brygga! Gud vad skönt! Men när man väntar på någor gott, väntar man aldrig för länge!

Ne! Nu ska jag gå och lägga mig i sängen med min Ipod i öronen.


Sov gott!

Sommarlov!

Äntligen sommarlov! <3

Fast det är riktigt tråkigt att det regnar och är tråkigt väder... Så det känns inte riktigt som lov ännu,men det kommer! På måndag ska det iallafall bli sol, så Felicia, Olivia, Julia tror jag, och jag ska till Framnäs. Häng gärna på! Det skulle vara jättekul! Men vad ska alla göra i sommar då? Själv ska jag nog mest vara hemma och lata mig... Sedan kanske det blir en resa till Lisebeg. Haha, har inte jag redan berättat det här? Jaja, jag har iallafall precis kommit hem från Biskopsängen. Det tog typ två timmar innan gick från Fryx, eftersom Fanny har gått ut nu... Så vi fläskade tårta och cider uppe i aulan. Det var gott, haha. Julia W var med också, för hennes syster gick också ut nu. Det var ganska livat där, om man säger så... Så sjöng de för oss och grät i floder när de kramade alla klasskompisar.
Jag vill stanna kvar på Fryx ett bra tag till! Det är ju en helt underbar skola tycker jag, med alla konserter vi gör och alla fantastiska klasskompisar. Jag älskar er alla!
Imorgon blir det fest hemma hos Anna, med övernattning. Ser fram emot det. Btw, Gohar, jag kan tyvärr inte komma på onsdag... <3 

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer... Ska skriva ett PM nu på bdb till.... Jaja, det får ni inte veta, för det är en liten hemlis! Hehe...

Men ha det ett riktigt skönt sommarlov, men glöm inte bort att kolla in min blogg i sommar!

En stor blombukett från Linnéa



Jordin Sparks- Next to you

Hej! Det här är min bästa låt just nu. Jag känner precis så här, men jag är så förvirrad just nu. <3  (Den är typ seeeg,så ni får vänta lite tills låten kommer fram)






Lyssna på texten noga på första versen och refrängen

Inte alls...

Det var inte alls som jag trodde... </3



Hemma

Hej!
Nu är jag äntligen hemma från staden Västerås, ni vet, där de flesta av oss bor. (Jag är förstås ett undantag). Suck. Hela eftermiddagen har det regnat massor, det har verkligen inte varit något uppehåll. Så Julia, Rebecka, Olivia, Felicia och jag gick ner på stan. Det enda jobbiga med det var att jag var tvungen att ta med alla skolsaker, för idag har vi städat skåpen. Så det var ganska mycket att bära på. Alla fick ryck på mig, för jag tjatade om att jag inte orkade och att någon skulle hjälpa mig. Hehe... men det var fett tungt! Efter ett tag gick Olivia och Felicia hem, då gick Julia, Rebecka och jag till The  body Shop och provade parfymer. Jag känner hur jag lukar ton av parfym ännu. Men jag provade ingenting jämfört med vad Rebecka gjorde. Hon var tvungen gå ut ett tag, för hon hade luktat på för mycket.

Sen saknar jag en person så enormt mycket! Vill inte säga vem. Ni tycker säkert jag är från vettet, men jag kan inte hjälpa det. Hihi, Olivia tycker jag är jätte jobbig, Felicia och Julia med för den delen. Hihi, men sån är jag.

Så nu sitter jag här vid datorn och nördar, i väntan på att någon ska logga in på msn. Vi får väl se om någon gör det.
Jag kom just att tänka på alla som tar studenten idag. Stackare, i regn och rusk. När jag tar studenten ska det ICKE vara regn! Det bestämmer jag redan nu. När vi kom ut från skolan var alla traktorer på väg hem, så vi fick knappt se några.

Just det! Niorna vann basket-matchen idag mot lärarna! Go nior! Det var jätte kul att se dem spela. Vissa var väl sådär (nämner inga namn) men vi vann med 21-13 tror jag... Men huvudsaken var att vi vann iallafall. Det var FryxRocken också. Det var inte så många som uppträdde, Kajs minibabes uppträdde till och med två gånger. Samma dans också. Hmm... Jag tror vi måste starta ett band till nästa år, så vi kan vara med och rocka. Men då måste vi ha en trummis. Det är Olivia som har kommit på det, så jag vet inte riktigt vilka planer hon har ännu.

Ååh... Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig imorgon på avslutningen! Jag funderar på att ha en grön klänning, men jag är inte riktigt säker ännu. Haha, jag tar väl på det jag känner för imorgon, hehe...

Men nu ska jag lyssna på musik och kanske spela lite elbas.

Kram på alla!







Hata nerver!

Nu sitter jag här och är jätte nervös! Det känns som jag kommer spy i vilken sekund som helst... Det är inte bra. Sitter och chattar med Olivia med spänning. Fast nu är det bara otåligt. Ååh... KOM IGEN! Jag orkar inte vänta längre!  


Kram

Sommarlov

Jag vill inte ha sommarlov. Eller jo, det kanske jag vill, men jag kommer sakna alla kompisar grymt mycket!<3 Jag vet inte vad jag ska göra ett helt sommarlov! Det kanske bler en liten resa till Liseberg eller något sånt, men inte så mycket mer tror jag... Jag är inte helt säker på om vi ska åka till farmor och farfar i år till Öland. Men vi får väl se med det.

JAG VILL TILL FRAMNÄS MED MIN KLASS IMORGON! Jag blir seriöst galen på de som vill ställa in det! Men Olivia och jag ska dit iallafall även fast det regnar, om några andra också följer med. Någon som vill hänga på?

Har iallafall legat en stund i solen och tänkt på lite saker... Lyssnat lite på musik också. En mygga bet mig också. Dumma dig! Det känns fanska tomt just nu. Kanske för att myggan har snott blod av mig, hehe. Men över huvud taget. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, det känns som jag är rastlös liksom, och det är inte ett gott tecken.

Olivia är också inte en sådan snäll flicka, för hon vill inte svara på msn... Så då är det ännu tråkigare. Det känns som det här har varit en tråkig eftermiddag ända sedan jag kom hem. Som ni ser, jag skriver här, eftersom jag inte kommer på något annat att göra, men det är kul tycker jag! Typ det enda som har varit kul på hela eftermiddagen... Haha!
Men egentligen borde mitt liv vara ganska spännande, eller? Man är tretton år, snart fjorton, och snart är det sommarlov som är det mest underbara på hela året! Men varför är jag så nere då? Det måste jag nog ta reda på med hjälp av Olivia eller någon annan som loggar in på msn. Hehe...

Men nu ska jag nog gå och prata lite med mor min.  Pussen






Sol

Hej igen.
Ska nog passa på och gå ut och lysna på musik eller kanske kicka lite boll... För jag får inte låna Fannys bärbara dator att ta ut! Uuh, hon är inte snäll när det gäller den saken. Men vi typ bråkar om att vi inte får låna varandras saker hela tiden... Men han man en storasyster som är lite speciell, så har man. Hehe... Nej, nu kan jag ju inte sitta här längre.

Vi ses när vi ses!

Jaa...

Mmh...
Då är idrottsdagen slut då. Det var mega kul! Vi utklassade alla på volleyboll och fotboll. Iallafall nästan i fotboll. Men det är ingenting mot vad vi gjorde mot D:arna i brännboll. 38-6. Vi brände till och med ut alla! Vi ägde. Sönder. Punkt. Och så tyckte Felicia gruset var äckligt och kallade det för gegg-grus, men då trodde Olivia att hon sa ägg-grus... Fint mina vänner, fortsätt så.
Typ hela dagen var det grått och mulet, tills vi började spela brännboll, det sista vi gjorde för dagen. Då ska det helt plötsligt bli solsken och jättevarmt! Men som Elin sa: Det är ju bra att det blir sol nu, annars hade alla gått hem direkt efter dagen var slut. För det var några som stannade kvar efter och körde bla "pricken" (fotboll). Sen fick Carro för sig att klättra upp på målet, då skulle Julia också göra det, och tror ni inte de inte kommer ner? Julia kom ner efter ett tag, men Carro var där uppe ett bra tag. Tillslut gick Calle upp i Desirés stövlar med rosa snören på, och visade hur man skulle göra. Så satt Calle och Carro där ett tag och filiosoferade, medans Julia filmade. Sedan skulle alla gå hem. Då blev jag sur. Jag ville stanna, det är ju sånt härligt väder ute nu!

Jag vill till Framnäs idag också. Klassen ska ju egentligen ha det imorgon på kvällen, men bara för att Thor inte vill samarbeta med mig så ska det spöregna hela dagen imorgon. Typiskt. Så då ville typ alla att vi skulle ställa in det. Inte ändra datum eller något sånt, utan ställa in! Vad alla är tråkiga. Vi som typ aldrig träffas tillsammans allihopa. Vad alla är tråkiga. Så jag ska sitta hemma imorgon och tråka.

Och ikväll ska Fanny till Pluto med alla nior för avslutningsbal. Fuskigt tycker jag. Sån skulle jag vilja ha! Eller ett disco. Och Emma ska till Östra Holmen imorgon, så jag får sitta hemma själv och ruttna... Då är jag mycket hellre på Framnäs, även fast det regnar!

Nej,nu har jag skrivit slut på mig. Hehe... Kommer kanske med ett inlägg senare idag. Men nu ska jag chatta lite med fin-Olivia.

Puss på alla som orkar med att läsa mina konstiga inlägg! <3



Morgon

Godmorgon

Nu är jag uppe tidigt, tidigt, för vi ska vara på Johannesberg 8.45. Jag kunde ju egentligen ha gått upp halv åtta, men så blev det inte idag. Det ser inte ut att vara strålande väder. Molnigt och fuktigt... Men nååå, vad tycker ni om heathern? Jag blev själv nöjd med den. Men nu ska jag gå och äta frukost.

Pussen Linnéa

Morgondagen,och framtiden

Hejsan igen.

Nu håller Emma på med min heather (lillasyster). Hon är fett duktig på det, så jag överlåter allt till henne. Jaa....  Nu sitter man här och är lite orolig, av privata skäl. Imorgon ska klassen till Johannesberg och ha Idrottsdag. Det tråkiga är att det inte kommer vara så himla varmt då. Så det blir antagligen inge bad om man säger så... Man kan välja mellan fotboll, volleyboll och brännboll. Jag ska iallafall vara med på volleyboll, kanske brännboll. Tur att jag har ganska nära till Johannesberg. Jag bor i Barkarö. Men jag hoppas några kanske kan vara kvar efteråt och umgås lite, för annars kommer jag dö av tråkhet. Nu har ju alla aktiviteter slutat på eftermiddagarna, så helt plötsligt är man helt fri och tom känns det som. Men samtidigt är det lite skönt. Men trombonen får stå och damma lite mer än vad den ska behöva göra. Jag känner att jag håller på att tappa ganska mycket i läpparna, om ni förstår. Jag saknar när jag måste åka och spela hos Kent, när man måste höra hans tjat om att jag måste träna mer, att jag är den elev med mest talang på skolan, bara om jag tränar mera, minst en timme om dagen.(skryta lite, hehe) Samtidigt som man har fått flyttat upp i B-gruppen på badmintonen, där de också kräver att man ska träna mycket, tävla och hålla på. Jag förstår inte riktigt varför jag har fått flytta upp en grupp, för i julas flyttade jag upp till C-gruppen, och tre månader senare får jag flytta upp igen! Men, det är de som bestämmer...

Nu sitter jag här och chattar med Olivia och har nervösa ryckningar (för privat), kan nog knappt sova i natt. Jag kommer nog komma cyklandes till Johannesberg med en mil långa svarta påsar under ögonen imorgon. Kul. Längtar. Både ja och nej.

Nej, nu ska jag ta och hitta på något annat, kanske kolla lite på TV eller kolla hur det går för Emma.


Puss  Linnéa

Halloj!

Hej!
Jaa,nu är det min tur att skaffa en blogg då.Jag hade tänkt skriva lite om mitt liv och vad som kan hända en vanlig skoldag. Kommer också berätta en massa om mina galna kompisar. Måste bara komma igång lite,så jag lär mig allt här. Men nu ska jag tjata lite på min syster om hon kan göra en design till mig.

Kram Linnéa

RSS 2.0